Udobnost

Hotel Belleveu je još od 1966. poznat kao jedinstvena tačka luksuznog odmora – zbog svoje arhitekture, prozračnosti i komfora, kao i predivnog zaliva u kojem je smešten. Zato će vas ovoga leta, osvežen kompozicijama modernog dizajna, vrhunskih tkanina i sitnih detalja, Bellevue ugostiti u svom punom svetlu, u elegantnom ambijentu koji stvara atmosferu toplog doma i stapa se sa mirisnom prirodom.

Luksuzno opremljene sobe ili apartmani gledaju prema moru ili holu hotela. Odaberite smeštaj po vašem ukusu, iako vam mi preporučujemo apartmane koji omogućuju vrhunski hedonizam i uživanje u pogledu na prostrano morsko plavetnilo i prozračnu šumu kao i uživanje u mirisima Lošinja. Naime, svaki apartman na svojoj terasi raspolaže sopstvenim đakuzijem.

Mnogo dnevne svetlosti i ispreplitanje arhitekture i prirodnog okruženja stvara poseban osećaj opuštenosti i kompletan ugođaj.

Luksuzna spa klinika

Na ostrvo, koje je još od 19. veka poznato po svojoj lekovitoj klimi, gosti Bellevuea se u potpunosti mogu opustiti u luksuznoj SPA, wellness i beauty oazi – SPA klinici “La vie en rose”.  Savremeni kozmetički i medicinski tretmani, kao i vrhunska preparativna nega, omogućiće vam da isprobate najnovije trendove u industriji lepote.

Savršena formula nege uobličena je u kozmetičkim preparatima s potpisom Malu Wilz, Thalion i Jean Klebert, a u kombinaciji sa proverenim estetsko-medicinskim zahvatima i inovativnim konceptom kvantne medicine, osvežava vašu lepotu i doprinosi postizanju homeostaze – ravnoteže tela i duha.

Gostima su na raspolaganju tretmani podmlađivanja lica i tela, antistresni programi za očuvanje imunosnog sistema, paleta masaža, Relax zona, zimski vrt, zatim zatvoren i otvoren bazen sa morskom vodom i kompleks različitih tipova sauna. Za održavanje tonusa tela, tu je i bogata Fit zona s prostorijama za aerobne i anaerobne treninge poput joge i pilatesa.

Dobrodošli u Lošinj - ostrvo vitalnosti!