Hedonistkinje

Iako su dokazani profesionalci i žive za poslove kojima se bave, svaki slobodan trenutak koriste da pobegnu na more i da se prepiste čarima dokolice. Vetar u kosi, pesak pod prstima, so na usnama i, naravno, hladan koktel. Miranda, Bar, Taylor, Heidi, Dannii, Rosie, Alessandra, zavidimo vam.

Poslovne devojke

Nekome je kancelarija sunčana plaža, neko počinje da radi tek nakon zalaska sunca... I dok Gisele sa ogromnim osmehom uživa na rajskom ostrvu, „kancelarijske devojke“, izgleda, odbrojavaju minute do odlaska kući, posebno Victoria Beckham koja radi danonoćno. Srećom, torba je tu da sakrije tragove sati provedenih pred monitorom.

Gurmanke

Iako izgledaju besprekorno, zabluda je da žive na listu zelene salate. Ipak, teško je poverovati da Jessica Alba zaista može sama da se izbori sa ovolikim jastogom. Što se Drew Barrymore tiče, sreću čine male stvari.

Svetske putnice

Po broju milja koje mesečno pređu u vazduhu mogu da stanu rame uz rame sa svakom stjuardesom. Avion ili helikopter, svejedno je. Važno je što brže i komfornije otići na željenu destinaciju. Primećujete da outfit prilikom letenja nije svima od presudnog značaja.

Zaljubljene u životinje

I njima su ljubimci poput članova porodice, dok neki koriste priliku da prigrle i poneku lepu zverku. Pop kantri zvezda Tylor Swift je, u svojoj ljubavi prema životinjama otišla najdalje, kada je usvojila mačku iz skloništa za napuštene životinje. Mala Meredith je jedna od najpoznatijih ljubimica na socijalnim mrežama.

Avanturistkinje

Celodnevno izležavanje na pesku može da dosadi. Zato su tu daska, ili pak džinovsko pače na naduvavanje za razbibrigu na vodi. Radoznala i neistrašiva Ellie Goulding, međutim, radije bira da zaviri u čudesan svet ispod morske površine.

Sklone eksperimentima

Nokti su ogledalo zdravlja, ali i stava. U njihovim slučajevima, što neobičnije, to bolje. Otud i ne čude otkačeni motivi – od palmi u suton, preko Hello Kitty, do zlatnih krunica kao u slučaju Queen Bee.  

Tekst: Gordana Manojlović i Jasmina Lazić