Ukoliko želite da zablistate na nekom eventu koji se dešava dok je spoljna temperatura u debelom minusu, imate samo dve mogućnosti: da kompletno izignorišete trenutnu temperaturu i obučete se kao da je napolju minimum + 20 pojavivši se na događaju golih ruku i nogu, ili da se obučete chic, ali u skladu s vremenom, tako da vam prioritet ipak bude udobnost i topla, mekana garderoba koja će vas utopliti (mogućnost kratke gradske šetnje posle događaja).

Olivia Palermo je pobornik drugog pravila od kog retko kad odustaje, što joj priznajemo ne predstavlja komplikovan zadatak ako znamo da modu i slojevito, zimsko stilizovanje ima u malom prstu. A ona je zimi prilično stilizovana ( hulahopke, vunena haljina + džemper, kaput, šal, rukavice pa i šešir ako treba ne bi li se utoplila).    

(Olivia Palermo dizajnirala torbu koju će svi Instagram zaluđenici poželeti da imaju)  

Zato nas ne čudi što je Palermo bila glavna red carpet zvezda na njujorškoj premijeri filma "Kingsman: The Secret Service," u kojem glavnu ulogu glumi jedan od nama najomiljenijih britanskih glumaca, Colin Firth.

(Beauty pravila kojih se pridržava Olivia Palermo)

Trendseterka je izgledala superchic i praktično stilizovana u kožne duboke čizme, crnu rolku i vunenu suknju preko kojih je obukla elegantnu polukratku pelerinu u teget boji s širokim rukavima do lakta. Na pomenutu premijeru Olivia je došla u pratnji svog supruga Johannesa Huebla.

(Stylish izdanje poznatog para: Olivia Palermo i Johannes Huebl na naslovnici magazina Flare)

Šta nam je tek za NYFW pripremila Olivia? Ne možemo da sačekamo!