Modna revija na kojoj je prestavljena dugoočekivana kolekcija reperea Kanye Westa za Adidas je okupila tako moćan prvi red da mislimo kako nijedna revija, bar na NYFW neće moći da pobedi ovako uticajne i poznate zvanice, ne samo iz sveta mode, već i muzike, filma!

Iako je svu pažnju ukrala četvorka: Beyonce, Anna Wintour i Kim sa malenom North West (koja je u jednom trenutku krenula da gromoglasno plače izazivajući grimase na licu Anne) koje su sedele jedna kraj druge u prvom redu, nismo mogli a da ne primetimo kako je i ostatak prvog reda bio prepun poznatih lica.

Reviju poznatog repera nisu propustili ni Rihanna, Kendall i Kris Jenner, Khloe Kardashian, Diddy, Alexander Wang, Cassie, Jay Z, kao i Justin Bibere, Big Sean i Pusha T koji su sedeli u drugom redu. 

O da, ne znamo da li smo vam spomenuli da je Kylie Jenner imala upravo ovde svoje debitantsko pojavljivanje na Fashion weeku? Yup, to je ona: Look 38. A kolekcija? Fantastična! Miks sportskog brenda, garderobe koju preferira reper i Wanga! Pogotovo su nam se svidela nude odela, čizme (kao od gline da su napravljene) i ležerni džemperi sa rukavima do lakta.  

Danas je osvanuo i zanimljiva tweet ilustracija, svojevrsna reakcija Beyonce, Anne, Kim i Jay Z-ija na Northin plač koju vam donosimo u nastavku...