Fatalna privlačnost 

Od materijala priznajete samo čipku i, eventualno, saten.

Ako su široki topovi ili bluze kroz koje proviruje malo umetničko delo u vidu vašeg omiljenog grudnjaka već postali vaš zaštitni znak, vreme je da odete i korak dalje: providna haljina sa seksi metro kompletom jeste stajling stvoren za ne-tako-suptilne zavodnice.

S leva na desnu stranu: Bodi (La Perla, 49.000 din), Lisca komplet (5.490 brus i 3.190 din gaćice) i Kiki de Montparnasse grudnjak (23.500 din) 

Halteri: Zaboravite na samodržeće čarape i konačno se odvažite da ponesete ovaj komad. Jedino uz njega, tanke „najlonke“ nisu modni faux pas. Ne morate biti kraljica burleske kao Dita Von Teese, dovoljno je i da samo vi znate da je on tu kako bi se promenio način na koji posmatrate svet. 

foto:  Agent Provocateur, 16.700 din (net-a-porter.com)

Elegancija 

Da li bi bilo ko bio u stanju da odoli Biancai Jagger ili mladoj Anjelicai Houston? Mi ne bismo. Svedeno, ležerno i prefinjeno. Svi već znamo da klasični modeli nikad ne gube svoju moć pa nije ni čudo ako vas ne zanimaju nikakve egzibicije, već samo luksuz, luksuz... i još malo luksuza.

foto: Satenski korset, La Perla, 49.000 din (net-a-porter)

foto: Svileni ogrtač, Black Label, 41.500 din (net-a-porter)

Funny girl 

Prugice, tufnice, printovi i intenzivne nijanse... Ime igre je mix’n’match. Veseli komadi poput ovih jednostavno traže da ih ponosno pokažete svima pa su providne bluze odjednom vaši najbolji prijatelji. To nikako ne znači da treba da doslovno otkrijete svoje adute i zato izbegavajte sve sa dubokim dekolteom.

foto: Komplet (Olivia Halle, 38.900 din)

foto: Spavaćica, H&M, 1.199 din

Kao dečak 

Odavno smo prisvojile njihovu odeću, zašto se ne bismo inspirisale i onim što je ispod nje? Dani kada su ovakvi modeli bili rezervisani samo za leškarenje po kući ili odlazak u teretanu su prošli. Jednobojni sportski grudnjaci savršena su alternativa topovima u večernjim izlascima. Prebacite preko ramena oversize blejzer, uparite sa širokim pantalonama visokog struka i izgledaćete poput neke od Parižanki čiji stil obožavamo.

foto: Sportski grudnjak (Oysho, 2.790 din)

foto: Bodi (Editions Body, 14.500 din)

Priredili: Nenad Janjatović, Manda Javorina i Milan Đačić