Dugo, duže, najduže.... Jess kao da je pročitala naše trendove među kojima smo u jednom od skorašnjih članaka naglasili kako su i rukavi i nogavice toliko dugi da se šake, odnosno stopala skoro pa i ne vide. Međutim, i u tim interpretacijama trendova, Jess ostaje verna sebi i svom stilu: pastel, prijatan materijal i udobnost na prvom mestu! I da, ne smemo da zaboravimo: omiljeni aksesoar pod ruku!

Naime, ljupku glumicu koja ne ume da nas razočara primetili smo na ulicama Njujorka u fantastičnoj monohromatskoj kombinaciji koja je nežno dopunila njenu uvek ženstvenu i krhku lepotu. U stilu prave boss lady, Jess se uputila na konferenciju na kojoj je bila najavljena kao jedan od učesnika u svojstvu predstavnika kompanije The Honest Company. 

(Omiljeni komad za dnevni look: Jessica Alba u savrešnom boyfriend jeansu) 

33-godišnja lepotica je blistala dok je o svojim poslovnim uspesima pričala sa Morgan Stanley koja je inicijator konferencije Executive Womens Conference. Već dok je bila na konferenciji, Jess je postovala na svoj Instagram fotku ispod koje je napisala "Had a great time at @MorganStanley Executive Women's Conference sharing my @honest story #entrepreneurlife #bossladies".

Zvezda serijala Sin City, je za ovu priliku obukla dugačak, skoro pa do poda kaputić u nežnoj boji breskve ispod kog je obukla pamučni kombinezon s rolkom, za nijansu svetlije boje od kaputa. Chic, retro, a opet i moderno. Ovo fantastično izdanje Alba je nadogradila nude sandalama s platformom i omiljenom Kenzo torbom od koje se ne odvaja.

(Pogledajte Jessicu Albu u prelepom Michael Kors izdanju)

Jessica je inače suosnivač kompanije The Honest Company, koja proizvodi netoksične, eco-friendly proizvode za decu i kuću. Procenjuje se da je kompanija ostvarila dobit od 150 miliona američkih dolara u prethodnoj godini.