Možda vam njihova lica nisu poznata... ali ukoliko ih pogledate malo detaljnije i bliže, mislimo da možete bez problema da prepoznate čije su ćerke! Naime, na Chanelovoj reviji koja je odražana početkom nedelje u Njujorku i kojoj je prisustvovala odabrana fashion elita, zvezde nisu bile manekenke u modelima već ćerke poznatih muzičara i glumaca koje su blistale u Chanelovim kreacijama.

Mlade glumice ( jer svaka od cura se već odavno bavi glumom) koje su ukrale show na reviji su ćerke Johnnyja Deppa, Bonoa, Phila Collinsa i Dona Johnsona! Iako je od svih njih najpoznatija Dakota Johnson (25), ćerka Melanie Griffit i Dona Johnsona i zvezda filmskog hita 50 shades of grey, možda najzanimljivija je bila Lily-Rose Depp (15) koja je slika i prilika svojih roditelja jer poseduje krhku nežnu lepotu majke i punoću i zavodljive oči slavnog oca. Miss Depp inače glumi u najnovijem filmu svog oca, Yoga Horses a na Chanelovu reviju je došla u pratnji majke, pevačice i glumice, Vanesse Paradis koja se pre dve godine razvela od Deppa. 

(Najelegantnije izdanje glumice do sada: Dakota Johnson blistala u Dior kostimu) 

Pažnju nam je privukla i još jedna poznata dama, Lily Collins (26) inače čerka Phila Collinsa čiji je pixie look kao i efektna odevna kombinacija bila bolja i od tvid kostima u kom se pojavila Dakota (čiji stil se popravlja sve više io više!).

Među pomenutim damama videli smo i Eve Hewsen, ćerku irskog pevača Bonoa iz U2 grupe koja je do sada glumila u velikom broju filmova, igrajući sa Seanom Pennom i Clive Owenom.