Dok smo mi ovde slavili najradosniji hrišćanski praznik, Uskrs, preko okeana je startovao jedan od najvećih svetskih festivala muzike, famozna Coachela koja se u ovo vreme od 1999. godine održava u Kaliforniji, tačnije malenom mestašcu Indio. Iz godine u godinu na ovom festivalu nastupaju najjača muzička imena današnjice, a ove godine kao zvezda je najavljena Madonna! Ono što takođe obeleži svaku festivalsku godinu na Coacheli je masa najpopularnijih manekenki koje pohode festival u grupi, stilizovana od glave do pete!

(Hit boja za 2015: Seda (#grey) kosa osvaja svet!)

Tako svake godine na Coacheli vidimo Alessandru Ambrosio, Gigi Hadid, Karlie Kloss ali i Jourdan Dunn koja je ovogodišnju Coachelu iskoristila da prezentuje svoju najnoviju boju kose, specijalno ofarbanu za festivalski vajb. Naime, vitka Dunn (24) koja već duže vreme nosi svoju prirodnu, zagasito crnu boju kose prvo je na festival došla ofarbana u platinastosedu boju s primesama plave boje koja je trenutno glavni hit u svetu!      

(Rep + riblja kost pletenica: Beauty look Ciare koji nas je oduševio!) 

Promena boje ipak nije uslovila veću promenu pa smo je opet videli stilizovanu u ravnu kosu (iako je sutradan kompletan look zamenila loknama i ljubičastom bojom!), ali Dunn je opet izgledala potpuno nestvarna u kalifornijskoj pustinji, obučena u seksi krpice koje su dodatno naglasile njenu vitku liniju. 

(10 Instagram profila koje treba da pratite ako ste fan KOSE!)

Britanska lepotica je svaki festivalski look nadogradila  ravnim, kožnim sandalama, srebrnim narukvicama i statement ogrlicom, kao i sunčanim naočarama dominirajući među manekenkama koje smo zapazili na Coacheli 2015!