Mary-Kate Olsen i njena sestra Ashley spadaju u najslavnije bliznakinje na svetu, a to se posebno odnosi na modni svet. Tu nemaju uopšte konkurenciju, ako ne računamo suprotan pol i braću Deana i Dana Caten. Njihov normcore look odavno je stekao armiju obožavatelja koja se samo još uvećala nakon lansiranja brenda The Row.

(Kako da skinete Olsen look u 4 jednostavna koraka)

Sestre su tako nedavno uradile i limited kolekciju večernjih kombinacija za brend Elizabeth & James, a na temu stila popričale su za najnovije izdanje Teen Vogue magazina. Među odgovorima, najviše nas je iznenadilo ono od Mary-Kate Olsen na pitanje "Ko je vaša ikona stila?".

Iako smo očekivali da to bude Lauren Hutton ili neka starija, poznatija ikona koja je negovala jednostavan look, to ipak nije bio slučaj. Njen odgovor?

“Gigi Hadid— bilo da je na crvenom tepihu ili u ležernoj skitnji gradom, Gigi uvek izgleda neodoljivo, elegantno i kul.”

Dobro, slažemo se u potpunosti ali opet smo iznenađeni. I njena sestra, Ashley, je takođe izazvala šok kada je imenovala Amber Heard.

"Ona tako dobro miksuje boho look sa edgy elementima." 

(Pogledajte prvu venčanicu koju su osmislile Mary-Kate i Ashley Olsen)