Los Anđeles je pred kraj prošle nedelje bio na trenutak britanska prestonica! Za to se pobrinuo renomirani brend Burberry koji je priredio show na kom je prikazao svoju najnoviju kolekciju, donevši dašak Londona u osunčani L.A. 

Pomenutu reviju ispratio je veliki broj poznatih, pa iako je pažnju svih prisutnih prilično zaokupila kompletna porodica Beckham koja je show ispratila sedeći u prvom redu (kraj Davida u čijem krilu je sedela Harper, specijalna gošća je bila Anna Wintour koja je vidno uživala u društvu najpoznatije engleske porodice) crveni tepih je pripao dugonogoj Rosie Huntington-Whiteley koja je blistala u izazovnoj Burberry haljini atraktivnog multiprinta.  

Kratak, razubarušen bob i killer sandale u nude nijansi dodatno su začinile Rosiein seksepil, koja je izgledala kao da je sišla s piste, obučena u model iz jesenje kolekcije (Fall 2015).

Njena jača polovina, glumac Jason Statham je izgledao zavodljivo, obučen u modroplavo odelo i belu košulju.Među poznatima videli smo i Milu Kunis, Caru Delevingne, Jamesa Cordena i još mnoge druge, dok su na pisti blistale Jourdan Dunn i Naomi Campbell.