Premršava je. Znamo. I pisali smo o tome. Ali to ne znači da sad treba da prestanemo da pišemo o Amal, jer ova žena to zaslužuje!

Britanska advokatica (37) iz izdanja u izdanje briljira i osvaja svojim besprekornim stajlinzima koji nailaze na oduševljenje ne samo modnih zaluđenika, već i modnih stručnjaka pa se mnogi odavno već pitaju "Amal, da li si stvarna?!".

U rangu Olivije Palermo, Mire Dume i Jessice Albe, Amal do sada nije razočarala, čak naprotiv, impresionirala je kod većine. Poslednji koji nas je oduševio je bio onaj koji je odenula za njujoršku večeru sa Georgeom i porodicom.      

Prelepa koktel haljina u modroplavoj boji sa krupnim, cvetnim motivom u beloj boji i crvenim trakastim delom nalik kaišu, kamuflirala je maksimalno Amalinu mršavost, dok se za kompletan seksi, edgy look pobrinuo par killer sandala modne kuće Giambattista Valli, ali i crveni ruž u kombinaciji sa njenom sjajnom, zagasito crnom kosom.

Dan ranije, Alamuddin je takođe briljirala u off duty izdanju, savršenom za gradsku skitnju. Engleskinja, libanskog porekla se na ulicama Njujorka pojavila u iscepanom modelu jeansa, kožnoj jakni nude boje (J Brand) ispod koje je obukla džemper u sličnoj nijansi. Pažnju je ipak najviše privukla F A N T A S T I Č N A torba s njenim imenom u takođe nude nijansi i Gucci poluduboke čizmie od piton kože.