Mi smo speechless. A to Dior + Raf Simons umeju često da nam prirede!

Elem, malo je reči da nismo znali gde da gledamo pre prilikom Rafove prezentacije najnovije Dior kolekcije za Resort 2016.

U praktične, nosive i chic kreacije Rafa Simonsa ili možda u V.I.P. zvanice koje su se obukle u skladu sa revijom: mondenski i letnje, ili pak u spektakularnu i legendarnu vilu Pierra Cardina, Palais Bulles koja je kompletnoj kolekciji i reviji dala neki "star wars" vajb!?

Priznajemo, možda za mrvicu našu pažnju više zaokupila nestvarna vila u formi minijaturnih školjki ili pečurki, ali brzo smo mode vratili na show, i na celebrity.

Zvezde prvog reda su ubedljivo bile ruske trendseterke, Miroslava Duma i Elena Perminova. Stylish dame koje su prošle godine obe postale majke (Elena po treći put u aprilu, Mira po drugi put u decembru) su blistale u jednostavnim, letnjim kombinacijama.

Dok se Elena opredelila za kratku haljinu, ravnog kroja bez rukava, četvrtastog dekoltea u sivkastoj boji, apstraktnog printa koju je nadogradila lakovanim, crnim, poludubokim čizmicama, Mira je blistala u krajnje drugačijem izdanju.

Naime, naša omiljena Ruskinja je izgledala krajnje chic u belom, iscepanom skinny jeansu, beloj bluzi i teget ogrtaču bez rukava, etno veza u ciklama boji na džepovima. Sandale u beloj boji i duga kosa sa šiškama zaokružili su ovaj efektan look.