Mala crna haljina je ključni komad u garderoberu svake žene. Dok je neki nose u klasičnoj, jednostavnoj varijanti, ravnog kroja i bez bilo kakvih detalja u kroju, drugi preferiraju malo ekstravagantnije i neobičnije forme LBD modela. One koje su prevazišle standarne, klasične, očekivane ...

(Mala crna haljina u režiji Kate Blanchett)

A malu crnu haljinu može da osveži sitnica, detalj u vidu providnog proreza koji je osmišljen asimetrično i to oko intimnih delova, ali diskretno i sa merom, rezultirajući u jedan chic i decentan model.

(Insta_style: Kako da se obučete i izgledate stylish za manje od minut)

Upravo u jednom takvom videli smo na 68. Kanskom festivalu koji je završen u nedelju džepnu Veneru, Evu Longoriju koja se pojavila nakratko u savršenoj LBD kreaciji dizajnera Davida Kome. Upravo ti prorezi od tila koji su diskretno otkrili kožu, učinili su da Evina haljina bude atraktivna i drugačija, a poznata glumica neodoljiva. 

(Najlepše maksi haljine za leto)

Seksepilna Eva je mamila poglede šetajući sa momkom, meksičkim multimilijarderom, Jose Antoniom Bastonom. Kompletan look, Eva je nadogradila elegantnim Pradinim sandalama, klasičnom torbom s potpisom bliske drugarice Victoria Beckham i naočarama Salvatorea Ferragama.     

Très chic!