Jedna od retkih dama koja očarava skoro svakim svojim izdanjem je prelepa Emma Stone.

Njen šarm razoružava bez obzira da li je obukla precizno skrojeno Saint Laurent odelo ili ženstvenu Valentinovu kreaciju. Za to je velikim delom zaslužna njena neukrotiva, zabavna frizura, šminka sa akcentom na bledu put i usne, kao i sitni detalj poput kroja ili trikova za stilizovanje kojim se Emma izdvoji iz mase.

(Lekcija stila: Kako Emma Stone kombinuje pruge)

Za to je savršen primer njena poslednja odevna kombinacija koju nam je prezentovala na press premijeri svog najnovijeg filma Aloha u kom glumi kraj Bradley Coopera i Rachel McAdams.

Naime, Emma je blistala u decentnoj, beličastoj haljini Emilia Puccija iz dizajnerove jesenje kolekcije koja je još više istakla njenu ružičastu put, riđi bob i senzualne usne.

(Bob i dalje vlada: Emma Stone prošetala svoju novu frizuru)

Raskošnu haljinu u stilu dvadesetih sa razigranim resama, bez rukava i opšivenu sitnim biserima, Stone je nadogradila blejzerom u sličnoj boji koji je ležerno prebacila preko ramena. Moćan look kojim je dokazala svoj status ikone stila.  

Sivkaste salonke Tucsick s potpisom Christiana Louboutina savršeno su finiširale ovaj neutralan, a opet elegantan i prefinjen look lepe glumice.