Colour block je svakako jedna od kolorističkih varijanti koja je uvek aktuelna bez obzira na trendove, koja pritom konstantno inspiriše najpoznatije dizajnere na svetu.

Kombinovanje smelih i jarkih boja osvežiće vaš izgled i učiniti da izgledate moderno i mladalački! Novu kolekciju naše poznate dizajnerke Roksande Ilinčić, obeležio je između ostalog i ovaj komad: neon koralni šorts sa izazovnom trakom u plavoj boji.

Roksanda koja je poznata po smeloj i originalnoj upotrebi jarkih boja je uspela kao i uvek da osmisli komad savršenog, preciznog kroja koji ide u prilog vašoj figuri: visoki struk i dužina preko polovine butina izdužiće vašu figuru i dati vam dozu prefinjene elegancije. Strogi ravni koji, koji je malo širi u donjem delu, učiniće da vaše noge izgledaju vitko: pa kako da ne želite ovaj komad!

Ovaj odevni komad doneće pravu dozu svežine svakoj kombinaciji: sa belom košuljom i neutralnim salonkama i aksesoarom, izgledaćete kao prava diva! One malo smelije dame, koje vole da se igraju sa aktuelnim colour block trendom, mogu umesto bele boje košulje ili salonki da obuku košulju na tufne i ravne neke espadrile.

Tekst priredila: Milica Kovačević