Ova devojka sve što dotakne pretvori u uspeh.

Knjiga: uspeh. Tv emisija: uspeh. Kolekcija: uspeh! Ne postoji nijedna sfera u kojoj Alexa nije plivala kao najspretnija riba na svetu! Alexa je takođe sjajno promo lice. Šta god da obuče, budite sigurni da će taj komad ako već nije dobiti prefix "IT".   

Tako je bilo i sa boho haljinom u stilu sedamdesetih s potpisom Topshopa u kojoj smo pre neki dan videli Alexu. Samo tri sata kasnije haljina je bila rasprodata što je razočaralo redom sve devojke koje su planirale isti komad da ponesu na legendarni festival Glastonbury.

Da li je samo Alexa zaslužna za to? 

Jacqui Markham, globalni kreativni direktor brenda objašnjava da je fantastičnoj prodaji doprineo i sam model koji je u trendu, ležeran, nosiv.

"Haljina je savršena za letnje, festivalske dane ali i venčanja. Sve je stvar stilizovanja. Za festival možete da je nadogradite bajkerskom kožnom jaknom, helankama i gumenjacima ukoliko je najavljeno neko prohladno, kišno vreme, dok za venčanje možete da obujete elegantne salonke u nude boji a kosu stilizujete u romantičnu punđu ili boho pletenicu."