Kozmetička kuća Lancome je održala zabavu povodom 80-te godišnjice brenda, kog je osnovao preduzetnik Armand Petitjean 1935. godine!

Glamuroznu proslavu su uveličale ambasadorke beauty giganta: Julia Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong'o, Lily Collins, Alma Jodorowsky i Daria Werbowy koje su po prvi put u istoriji stajale zajedno na pozornici.

Glavno iznenađenje večeri je bila legendarna italijanska glumica Isabella Rossellini, koja je krasila brend svojim šarmom i lepotom toliki niz godina, dok je vrhunac večeri bio svakako nastup australijske zvezde Kylie Minogue koja je pred 1200 gostiju iz sveta lepote, mode, filma i umetnosti izvela svoje najpoznatije dance numere.

Od svih beauty ambasadorki najviše pažnje je izazvala pojava španske glumice Penelope Cruz koja je blistala u uzanoj crnoj haljini čipkanih panela na donjoj suknji, koja se blago širi od bokova i koja je naglasila glumičin seksepil.

Za njom nije izostajala ni prelepa Julia Roberts koja se opredelila za crnu haljinu i oversize blejzer bez kog se retko kad odvaja. Njena ombre kosa i zarazan osmeh zaokružili su ovo izdanje na najbolji mogući način. I ostale dame su se pojavile u sličnim kombinacijama, sem Lupite koja je odskakala od svih stilizovana u svetlucavu haljinu V izraz, mermaid modela.