16-godišnja manekenka koja je nedavno potpisala ugovor za svoj prvi film je u društvu majke, slavne francuske glumice i verne ambasadorke Chanela, Vanesse Paradis obeležila senzacionalnu reviju francuskog brenda. 

Slavna majka i ćerka ukrale su show ostalim celebrity zvanicama na Chanel reviji, sedeći u prvom redu tik pored kultnog francuskog ilustratora i dizajnera Jean Paula Goudea.   

Odevena ( teško pogoditi?) u Chanel od glave do pete, Lily Rose koja je nova Karlova miljenica i muza je mamila poglede mladalačkim izgledom i atraktivnim topom, kao i polumessy punđom koja se pokazala kao savršena frizura za reviju najprestižnijeg brenda. Kada imate sweet sixteen...  

Autentičan look mlade manekenke i njen kul stav doprineo je da Lily postane zvezda revije pa i najslikanija poznata dama koja je opkolila Instagram.

U međuvremenu, mediji su puni izjava slavnog glumca koji nije oduševljen što Lily ima ovoliki publicitet...   

"Da budem iskren, zabrinut sam. Ovo što se dešava trenutno sa Lily nisam očekivao. Pogotovo u ovoj dobi. Ali to je njena strast i ona uživa u tome pa teško da mogu da joj bilo šta prebacim."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija