Pa nije baš bilo teško da pogodite, zar ne? Jer, ako je bilo koja manekenka dominirala (sem Gisele) na pisti Victoria's secreta poslednjih 7, 8 godina to je onda Adriana Lima.

Ova zavodljiva, egozična Brazilka je uporedo sa angažmanom u najpoznatijem timu "anđela" gradila svoju modeling karijeru pozirajući najvećim dizajnerima današnjice. Ne verujemo da joj je baš palo na pamet da bi jednog dana mogla da dobije svoju voštanu figuru, ali da se to desilo, desilo se!

Naime, Lima je juče posetila muzej Madame Tussauds u kom je otkrivena njena voštana figura u prirodnoj veličini odevena u čipkani crveni donji veš. Ovo je samo još jedan dokaz Adrianine popularnosti jer samo najslavnije osobe na svetu dobijaju voštanu figuru koja se po običaju uradi u njihovom najpoznatijem izdanju ne bi li je i mlađe generacije prepoznale...  

Na ovaj način Adriana se pridružila Brad Pittu i Angie, predsedniku Obami...

“Kada sam čula da Madame Tussauds želi da napravi voštanu figuru mene, bila sam šokirana! Moja prva reakcija je bila 'pa ko je inicirao ovo' da bi mi rekli kako je selekcija muzeja izabrala moje ime nakon što su moji fanovi predali moje ime odboru muzeja. U tom trenutku zamalo sam se rasplakala. Hvala vam. Svima!Ovo je velika čast." 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija