Intrigantan i uzbudljiv život Prve dame Amerike, kasnije žene jednog od najbogatijih ljudi na svetu, grčkog brodovlasnika Aristotlea Onasisa nekoliko puta je bio ekranizovan, kako na filmskom, tako i na tv platnu. Slavnu i autentičnu Jackie O do sada su glumile Katie Holmes, Jeanne Tripplehorn, Joanne Whalley... mahom televizijske glumice koje ne pripadaju holivudskoj listi A glumica.

Najnovija filmska biografija supruge američkog predsednika Johna F. Kennedyja koji je tragično nastradao u atentatu 1963. godine, u Dalasu, za glavno "oružje" ima upravo jednu od najpopularnijih glumica današnjice.

Naime, u filmu "Jackie" uloga američke lepotice francuskog porekla (porodično prezime Bouvier) je poverena Natalie Portman. Prvi vizuali filma pokazuju kako Oskarovka izgleda veoma slično Prvoj dami.

U stilu Jackie Kennedy Onassis, Natalie je na fotografiji odevena u crveni kostim, bisere i natapiranu bob frizuru koja je bila zaštitni znak slavne Jackie. 

Poslednji film o Jackie će pratiti njen žiovt nakon atentata, kada se Prva dama u dobi od 34 godine našla u ulozi udovice. Film se trenutno snima na nekoliko lokacija u Parizu u režiji Pabla Larraína. 

foto: LD Entertainment

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija