Nakon prilično duge hibernacije, engleska glumica Keira Knightley je napravila glamurozan povratak na Londonsku nedelju mode. Ako vam se čini da preuveličavamo, oprostite nam, ali britanska zvezda nam je falila na bitnim događajima u proteklih nekoliko meseci.  

Od kada se porodila prošlog maja rodivši svoje prvo dete, malenu ćerkicu Edie, Keira je mahom bila tek primećena na ulicama Londona i Njujorka ( na pozornici Brodveja igra Therese Raquin) u prilično ležernim tomboy kombinacijama koje su obuhvatale često moto jaknu Acne Studija i martinke Dr Martensa.

Nije da i ova izdanja Keira ne zna da iznese, ali njena krhka, nežna lepota ipak najlepše nosi romantične, dramatične kreacije. Neke baš poput ove u kojoj smo je videli na after-show žurci koju je njen omiljen dizajner, Erdem Moralioglu priredio nakon svoje spektakularne revije koju je prikazao na LFW.   

Uzana svetlucava haljina zatvorenog dekoltea, dugih rukava sa ležernom suknjom koja se blago širi u sitne, skoro pa nevidljive falte i decentnim cvetnim desenom pružila je glumičinoj nežnosti jedan hi-tech momenat pa je Keira izgledala kao neka glamurozna heroina iz filmova poput Hunger games, Divergent ili look kakav očekujemo da neke Bond devojka u budućim filmovima iznese.

Njena blago talasasta, poluraščupana kosa i neutralna šminka bili su savršen antidot ovoj glam haljini. Undone, ali opet glam. Pun pogodak lejdi!   

foto: Instagram / keepcalmthinkfashion

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija