Jedinstvena, neobična i uvek provokativna koja svoj glas ne koristi samo za osvajanje top lestvica, već i za borbu. Borbu da se određene istine čuju, da se neka pravila promene i da se stane na put svim nepravdama koje postoje i koje mnoge države podržavaju.

Sinoć na bini u Golby teatru, Gaga je izvela svoju emotivnu baladu "Till it happens to you" koju je napisala zajedno sa Diane Warren. Ova pesma je inače deo soundtracka koji prati dokumentarac The Hunting Ground, koji se tiče seksualnih napada koji su se desili u određenim univerzitetskim kampusima, a koji je režirao Kirby Dick.  

Gagu je najavio u vidu prezentera Joe Biden, potpredsednik Amerike koji je iskoristio dodelu prestižnih filmskih nagrada da ispromoviše kampanju "It's On Us" koju je pokrenula Bela kuća u želji da se podstaknu sve mlade studentkinje koje su bili žrtve istog.

"Mi možemo i moramo da promenimo svet u kome živimo! Bitno je da ti ljudi shvate da nisu uradili ništa loše. Da je zlo njima naneseno, i da ako ne progovore o tome, taj neko će živeti normalnim životom, povređujući ko zna koliko ljudi." 

Gagin perfomans je upotpunjen prisustvom žrtvi seksualnih napada koje su zajedno sa pevačicom otpevali delove pesama sa ispisanim rečima na svojim rukama, poput "nije tvoja greška", "desilo se meni" i "preživela sam".

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija