Stoti broj. To nije godišnjica koja podrazumeva samo grandioznu, nezaboravnu žurku, najbolje teme u broju, bezbroj akcija, već i zvezdu naslovnice, koja je bila, i još uvek je figura u javnosti koja izaziva kontroverze svojim životnim lifestylom.

Ta zvezda mora da ima status kultne, jedinstvene ikone jednog perioda.

Ne razmišljujući puno, ekipa iza magazina V se opredelila za Ms. Britney Jean Spears koju je za naslovnicu i intervju fotografisao jedan od najboljih dizajnera današnjice, Mario Testino.

Prolećni broj koji izlazi sutra, 3. marta najavio je urednik magazina, Stephen Gan:" Kada smo razmišljali ko bi mogao da se nađe na naslovnici našeg stotog broja, zapitali smo se, koja je to pop zvezda, postavila osnovu svim današnjim pop muzičarima, koja je oblikovala i proslavila pop kulturu, inspirisala mlade talente da stvaraju sjajnu pop muziku? Bio je samo jedan odgovor: Britney! Ona je lansirala i status #icon u pop muzici, uostalom, danas nema osobe koja u jednom periodu svog detinjstva nije slušala Britney!"    

Bukvalno!

Dobro, slažemo se. Britney malo izgleda neprepoznatljivo, kao neki ženski robot, dok se odmara na muškom krilu, odevena u haltere i proziran seksi bodi, ali čini se minimalno "ispeglano", pogotovo ne onoliko koliko su je u postprodukciji ljudi iz magazina Women's Health "sredili" za januarski broj.

Akcentovane oči koje su našminkane debelim slojem ajlajnera i crnom, kremastom senkom, kao i duga platinasta kosa i ruž u boji kože naglasili su seksepil pevačice čiji je poslednji album iz 2013. godine - Britney Jean, loše prošao na top listama, nailazeći uglavnom na negativne komentare. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija