Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mini trend: Moderna romantika odevena u pastel

Revije za proleće/leto 2016. bile su lekcije iz moderne romantike, kako na pistama tako i van njih. Ovo su naša omiljena pastelna izdanja sa ulica!

 Izvor: Foto: Imaxtree

La vie en rose

Ko je rekao da roze mora da bude sladunjava? Pogledajte Marni primer i dodajte svojim komadima malo pank krzna ili ih kombinujte sa obućom sa printom zmije. Bićete naša nova zvezda. 

Mix & (No) match

Mešanje tekstura zahteva da se potpuno predate tome svim raspoloživim oružjem.

Čipka, krzno, barokna dekoracija − to je kombinacija koju niko ne može da pobedi (nadmaši).  Samim tim izbeći ćete da izgledate over the top jer su vam svi raspoloživi sastojci napravljeni u pastelnim bojama. 

Author: vincenzo grillo Copyright: vincenzo grillo Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Macintosh) Created: 2015:12:28 15:17:44

Šećerni redovi

Zašećerene pruge dobiće ulični kredibilitet istog trenutka kada ih ponesete sa patikama. Ako su patike ručno ukrašene, to su vam samo dodatni poeni. 

Author: VALENTINA VALDINOCI/[email protected] Copyright: valentinavaldinoci.com Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Macintosh) Created: 2015:12:28 15:17:05

U paru

Šta može biti bolje od toga da dominirate na ulici svojom svedenom šećernom kombinacijom? Da nome dominirate zajedno sa svojom pastelnom drugaricom. Zapamtite važnu životnu lekciju koja je veoma primenjivu i u modi ‒ sve se lakše radi u paru.

Author: Vincenzo Grillo Copyright: Vincenzo Grillo/IMAXtree.com Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Macintosh) Created: 2015:12:28 15:17:33

Tekst: Nenad Janjatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity