Umesto toga, one i dalje ostaju aktivne, bude svoje stvaralačke ideje i energiju i obavezno prave precizan raspored obaveza kako bi povećali svoju produktivnost i efikasnost u nedeljama ispred nas...

(8 tajni iza uspeha moćnih žena (a nisu klišei))

Iako vas ne savetujemo da planirate apsolutno svaki minut svog vikenda, podsećamo vas da bi trebalo da napravite okviran plan.

Sada je pravo vreme da se posvetite porodici i prijateljima, uživate u vikend putovanjima,  baš kao sledeće uspešne dame...

Victoria Beckham

Poznata dizajnerka i majka četvoro dece obožava da provodi svoje dragoceno, slobodno vreme sa svojom porodicom. Uspešne žene znaju koliko je važno odabrati prioritete u svom životu, a porodica je svakako jedna od najvažnijih stvari.

Ako pratite Victorijin Instagram profil, znate koliko ova IT dama posvećuje vremena svojim najdražima. Fotografije njene ćerke Harper, na Njujorškoj nedelji mode i celokupne porodice na porodičnim putovanjima, potvrđuju kako Vicky obožava da provodi vikende u krugu njenih najbližih. 

Foto: Instagram / victoriabeckham

Rebecca Minkoff

Još jedna modna dizajnerka, Rebecca Minkoff koristi vikende kako bi dodatno ažurirala svoj Instagram profil i predstavila što više ideja na ovoj društvenoj mreži.

Sa preko 600 000 pratilaca, Rebecca ima priliku da nam pruži eksluzivni uvid u svoj svet, kreirajući fantastičan, interaktivan feed koji nam ujedno pruža sve informacije o njenim aktuelnim projektima i dostignućima. Rebecca nas uči da nijedan vikend ne bi trebalo da prođe bez aktuelnosti na društvenim mrežama. 

(Saveti Victorije Beckham za uspeh i karijeru)

Taylor Swift

Taylor Swift je prava kraljica vikend odmora, lude zabave i uživanja.

Bilo da je na Hawaiima sa svojim drugaricima ili se kolima vozi po pacifičkoj obali sa svojom najboljom drugaricom, manekenkom Karlie Kloss, Taylor apsolutno zna vrednost svakog slobodnog vikenda. Zato, prema mišljenju popularne pevačice, uvek treba pronaći slobodno vreme i isplanirati neko zabavno putovanje. 

Foto: Instagram / taylorswift

Katherine Power

Katherine Power se svake nedelje raduje svojim vikend ritualima koji se odnose na odmor i uživanje, druženje sa prijateljima i vežbanje. "Svake subote, radim kardio trening, nakon toga se nalazim sa mojim prijateljem iz detinjstva, a nedelja je dan za odmor", rekla je Katherine. 

(Koja je njihova tajna: 5 ženskih lidera modne industrije o USPEHU)

Michelle Obama

Michelle Obama očigledno ima svoju svoju misiju da inspiriše Amerikance da budu zdravi, i što je najbolje - ona ih navodi svojim ličnim primerom. Ova dama, pored mnogobrojnih poslovnih dostignuća, stiže da se posveti svom telu.

Michelle vežba u teretani, u kojoj najčešće diže tegove, radi trening skakanja (plyometrics), preskače konopac i vežba uz pomoć lopte medicinke. Jako fizičko i psihičko zdravlje se postiže redovnom rutinom vežbanja, tako da bi bar vikendom trebalo odvojiti vreme za sport.

Foto: Profimedia

Sheryl Sandberg

Večernja rutina Sheryl Sandberg se odnosi na proveravanje mejla i društvenih mreža. Nakon odgovaranja na bitne poruke sledi gašenje telefona kako on ne bi ometao san.

Vikendima, Sheryl obavezno isključuje sve telefone kako bi provela više vremena sa porodicom. Ugledajte sse na Sheryl i u vašu vikend rutinu uvedite "digitalni detoks", bar na sat ili dva. 

Cameron Diaz

Cameron Diaz obično nedeljom priprema obroke.

"U mojoj kući, nedeljom me možete pronaći u kuhinji kada pripremam hranu za narednih sedam dana", napisala je Cameron u svojoj knjizi The body book i dodala: " Uvek svojim prijateljima kažem da se ne mogu naći sa njima u vreme ručka, i ako žele da se družimo, to je jedino moguće kod mene. Naravno, uvek se trudim da ne zakazujem sastanke u to vreme, jer je nedelja jako bitan dan za organizaciju obaveza."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija