Prelepa glumica Blake Lively je preksinoć u pratnji svog supruga Ryan Reynoldsa prisustvovala glamuroznoj svečanosti koja je održana u Beloj kući u čast kanadskog premijera Justin Trudeaua.

Baš kao iz bajke, ovaj ljubavni par se pojavio zajedno pred okupljenim fotografima kao da izlazi na crveni tepih Kanskog festivala, oduševivši sve glamurom koji je svojstven velikim holivudskim zvezdama.  

Naime, lepa glumica je za ovaj važan događaj odabrala da ponese prelepu Ralph & Russo maksi, svilenu haljinu na preklop u nebesko plavoj boji, s prorezima pri ramenu i satenskim kaišem.

Obilje svile je padalo i lepršalo oko njenih nogu, dok su duboko sečeni prorezi skretali pažnju na glumičine divno izvajane noge, i prelepe Christian Louboutin sandale!

Ryan je, po ugledu na svoju lepšu polovinu, odabrao da ponese modroplavo, tamno smoking odelo, koje je upario s belom leptir mašnom. Markantan i nalik velikom šmekeru, glumac je ipak prepustio pažnju većine svojoj lepšoj polovini koja je blistala, vidno raspoložena i srećna. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija