Najnoviji film španskog režisera, Pedra Almodovara - "Julieta", koji je premijeru imao sinoć na 69. Kanskom festivalu je privukao veliki broj supermodela.

Prelepe i zanosne manekenke su se potrudile da cela ekipa filma na čelu sa raspoloženim rediteljem ostane u senci, pojavivši se u raskošnim kreacijama s potpisom kuća Louis Vuitton, Ralph & Russo i drugih...

Među prvim je stigla atraktivna Lima koja se pojavila svilenoj beličastoj haljini s dubokim šlicevima sa strane i crnim, etno vezom pri dnu rukava i sa strane. Veliku pažnju je izazvala njena sunarodnica, lepa Izabel Goulart koja je pozirala okupljenim fotografima u puderastoj Ralph & Russo haljini...

Lucky Blue Smit, jedan od najpoznatijih muških modela današnjice je dopratio koleginicu, mađarsku manekenku Barbaru Palvin koja je izgledala kao princeza u ružičastoj haljini.

Po komentarima modnih kritičara najbolji look je mala Čehinja, lepa Petra Nemcova koja se na kanskom crvenom tepihu pojavila u senzacionalnoj lame haljini britanske modne kuće Safiyaa koju je nadogradila Chopard nakitom.

Pogledajte u nastavku raskošna izdanja manekenki:

Adriana Lima

Natasha Poly

PageBreak

Izabel Goulart

Karlie Kloss

PageBreak

Barbara Palvin i Lucky Smith

Petra Nemcova

ekipa filma Julieta

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija