Možda i najomiljenija "desperate housewifes", slatka i šarmantna Eva Longoria u subotu je stala na ludi kamen ( po treći put!) izgovorivši sudbonosno "da" svom partneru, Joes Antoniju Bastonu na romantičnom venčanju koje je održano u Meksiku.

Poznata glumica i producent Jose, inače vlaskik tv kuće Grupo Televisa, koji je poznatiji pod imenom Pepe, su se venčali pred više od 200 zvanica u privatnoj rezidenciji u malom meksičkom gradu Valle de Bravo, prenosi magazin People.

Među zvanica su između ostalih bili Mario Lopez, Melanie Griffit ali i bračni par Beckham. Elegantnu uzanu venčanicu srcolikog dekoltea i mermaid stila koju je nosila srećna mlada upravo potpisuje njena najbolja prijateljica, Victoria Beckham koja je na venčanje došla u crnoj haljini midi dužine, skoro pa sličnog kroja kao Evina venčana haljina.

foto: Instagram / extra.tv

Victoria je skoro odmah podelila sliku sa drugaricom naglašavajući kako je Eva njena najbolja prijateljica dugi niz godina i da je presrećna što poznaje tako lepu, vedru i pametnu ženu kao što je meksička glumica.

foto: Instagram / victoriaposhbeckham

Ovo je inače treći brak džepne Eve koja je pre Josea bila u braku sa zvezdom serije General Hospital, Tylerom Christopherom, od 2002. do 2004, da bi nakon Tylera u braku bila sa NBA zvezdom, Tony Parkerom, od 2007. do 2011.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija