Jedna od najpoznatijih trendseterki, Olivia Palermo obožava da posećuje velike evente, a ovog puta najveće modne revije zamenila je rimskim teatrom.

(10 stvari koje Olivia Palermo i Kendall Jenner imaju u svojim ormanima)

Smešten u samom srcu Večnog grada, Teatro dell’Opera okupio je najvažnije ljude iz sveta biznisa, mode, i samih medija koji su se odvažili da prisustvuju dugo očekivanoj premijeri opere “La Traviata” u režiji Sofie Coppole.

Upravo to je bila idealna prilika da Olivia pokaže svoje elegantno i prefinjeno izdanje, koje je u potpunosti bilo prilagođeno ovom kulturnom događaju. 

Reč je o raskošnoj kreaciji posutoj zvezdama sa potpisom italijanskog dizajnera Valentina, u kojoj je Olivia blistala celo veče. 

(Torbe u koje je zaljubljena Olivia Palermo)

Prilično dugačka, svilena haljina savršeno je istakla krhku građu poznate blogerke, i svu pažnju usmerila ka njenom dekolteu i vitkim nogama koje su virile ispod nabora tila i svile.

Upravo to je bila prava doza seksipila, koji je bio umeren i ženstven, i kako su mnogi komentarisali, predstavlja pravu eleganciju na italijanski način. Mi možemo samo da se složimo sa tom tezom, jer sledeće fotografije to i dokazuju...

Foto: Profimedia

Foto: Instagram / thecatwalkitalia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija