Taman smo se zapitali šta je sa kraljicom Letiziom, a onda smo saznali da se pojavila na proslav desetogodišnjice izlaska jednog španskog poslovnog magazina. 

Ako se pitate otkud ona baš tamo, otkrićemo vam da je Letizia pre udaje bila uspešna novinarka i televizijska voditeljka, ali je zbog ljubavi prekinula uspešnu karijeru...

Ipak, i ako nije aktivna u tim vodama, Letizia uvek nađe slobodno vreme kako bi pružila podršku svojim bivšim kolegama, zbog čega se rado odvažila da prisustvuje proslavi desetogodišnjice prvog izlaska poslovnog magazina El Economista koja se održala u Madridu.

Za ovu priliku Letizia je odabrala da ponese elegantni kombinezon modne kuće Hugo Boss. 

Savršen model je izrađen u kombinaciji bele i tamno plave boje, tako da nas asocira na odvojene delove pantalona i bluze. Njegov odličan kroj je pratio njenu vitku liniju, i stajao joj kao saliven!

Letizia je ovaj odevni komad iskombinovala sa veoma zanimljivim aksesoarima, kao što su efektne crvene štikle koje su podigle čitavu kombinaciju i dodale joj malo 'vatrenosti', baš kao i jarko crveni ruž kojim je naglasila usne.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija