Ovo je bio veoma naporan mesec za vojvotkinju od Kembridža... Naravno, kada ona u svom rasporedu ima spisak mnogobrojnih dešavanja, kojima se posebno radujemo mi fashion zaluđenici jer upravo tada možemo videti tonu savršenih outfita!

Nakon prošlonedeljnih svečanosti kojima je prisustvovala odevena u najnovije dizajnerske kreacije slavnih dizajnera Dolce and Gabbana, Catherine Walker, Day Birgeret Mikkelson i Roland Mouret, na red je došao još jedan veliki i značajni event, s obzirom da je Kate glavna pokroviteljka. 

Prethodne večeri Kate i njen suprug princ William svojim pojavljivanjem uveličali su veče humanitarne organizacije East Anglia Children's Hospices, koja je okupljala mnogobrojne finansijere i donatore u aristokratskoj Houghton hali. 

Za ovu humanitarnu akciju koja ima za cilj prikupljanje sredstava za pomoć deci, Kate je nosila prelepu Jenny Peckham haljinu koja nas je oduševila svojom raskošću i besprekornom elegancijom.

Ipak, ona nam se učinila veoma poznatom, da bismo ubrzo shvatili da je reč o još jednoj uspešnoj reciklaži.

Zapravo, Kate Middleton ju je nosila 2011. godine na ARK gala večeri koja je takođe organizovana u humantarne svrhe, a to je ujedno i bilo prvo zvanično zajedničko pojavljivanje u javnosti, nakon njihovog venčanja.

Prelepa svetloroze haljina sa svetlucavim Swarovski kristalima se savršeno stopila sa njenim bledim telom, i odlično je istakla njenu vitku figuru. 

Celokupnu kombinaciju Kate je začinila Pradinom box clutch torbicom koja je elegantnoj haljini dala dodatnu dozu glama, kao i LK Bennet štiklama koje smo takođe imali priliku da vidimo na pomenutom događaju iz 2011. godine. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija