Celine je diva koja je za samo nekoliko nedelja uspela svojim stilom da skrene pažnju na sebe, ali da postane jedna od najzanimljivijih fashion dama čije outfite jedva čekamo da vidimo...

Nakon što nas je totalno raspametila svojim modnim kombinacijama koje je nosila na Nedelji visoke mode u Parizu, pevačica je napustila Francusku i nastavila dalje putovanje u okviru letnje turneje.

Sada je na red došlo osvajanje Njujorka, i zaista Celine je uplovila u brojne poslovne obaveze, poput promocija i gostovanja na popularnim televizijskim stanicama. A to upravo znači da nas je častila inspirativnim modnim kombinacijama.

Verovali ili ne, ona je samo za 24 sata uspela da promeni sedam outfita, a koliko su oni dobri govori oduševljenje medija, fanova i modnih stručnjaka koji ne prestaju da bruje o njoj i njenom modnom stilu.

Pogledajte kako je to izgledalo....

Prvo smo imali priliku da je vidimo u šarenom Versace odelu.

A kada je izašla na scenu Fallonovog The Tonight Showa, preobukla se u šljokičastu mini haljinu dostojnu dive...

Kada se završila emisija, Celine se pojavila u kožnoj toaleti sa dubokim prorezom.

Već narednog dana, rano ujutru je imala zakazanu probu za drugu emisiju, kada je odabrala da ponese nešto ležerniju varijantu.

A onda kada je došlo vreme za nastup, šljokice su ponovno dobile glavnu ulogu. Obratite samo pažnju na šljokičaste čizmice Giuseppe Zanottija. Win!

Intervju nakon koncerta odradila je u neizbežnom Gucciju.

I za sam kraj nas je oduševila cvjetna Delpozo haljina. Prema pozi i osmehu sa kojima je Celine spremno dočekala fotografe, usuđujemo se da kažemo da je ovaj look i njoj bio najdraži!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija