Holivudske dame znaju kako da zablistaju na crvenom tepihu! Uz savete dizajnera i stilista umeju da akcentuju ono najbolje na sebi – istaknu šta treba, a sakriju ono čime nisu zadovoljne!

Pa, jedan od “najvrelijih” trendova na crvenom tepihu svakako jesu haljine sa prorezima sa strane – tako je seksi, tako otmen, tako glamurozan. No, za njega treba imati hrabrosti.

Ovakve haljine su “klasa” za sebe – zna se ko može da ih nosi, samo samouverene, jake žene koje su zadovoljne u svojoj koži. One otkrivaju mnogo, ali rezultat je zadivljujuć – bićete primećeni gde god da se pojavite, a čak i damama sa malim grudima savršeno pristaju.

Otkrivaju taj divan, seksi pregib naših grudi, ističu struk i slave žensku lepotu i raskoš.

Ipak, ako niste svetska zvezda i ne šetate crvenim tepihom, morate biti oprezni ako se odlučite za baš ovakvu kreaciju. Neka bude što jednostavnija, i ne preterujte – nisu vam potrebna i gola leđa i otkrivene noge…

Haljine koje su izrezane sa strane zahtevaju da nemate dekolte – odlučite se za čamac izraz ili rolku. Neke granice pristojnosti ipak treba zadržati, sem ako u pitanju nije zaista gala događaji!

Takođe, za nošenje ovakvih haljina neophodno vam je i samopouzdanje, dobar stav i visoko dignuta glava! I ne zaboravite na visoke potpetice, žene!

Ovakav izraz na haljinama može da prođe i u nešto manje zvaničnim situacijama; ako je kroj ležeran i materijal “običan” nema razloga da ga izbegavate u dnevnoj varijanti.

izvor: Lepota i zdravlje

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija