Čak i najveće zvezde, koje uvek izgledaju besprekorno, žale što neke korake u nezi nisu radile u svojoj mladosti ili su ih pak radile skroz pogrešno. Glumica Sofia Vergara otkrila je za čime žali i dala time svojevrsnu lekciju mlađim generacijama.

Zanosna zvezda serije "Modern family" Sofia Vergara poznata je po svojim rasnim oblinama, dugoj negovanoj kosi kao i divnoj koži. No čak je i ona, koja priznaje da mnogo truda ulaže u dobar izgled i zdravlje, napravila određene greške zbog kojih danas jako žali.

(Lepa ali nepre

Naime, one se mahom odnose na korišćenje kreme za sunčanje, odnosno njenim nepravilnim korišćenjem. 

"Kada bih imala mašinu za povratak u prošlost rekla bih 20-godišnjoj Sofiji da se krema za sunčanje ne koristi samo za lice. Kremu sam počela koristiti tek u dvadesetima ali je nisam nanosila na dekolte zbog čega je moja koža na tom osetljivom delu tela jako patila", izjavila je Sofia i dodala: "Sada to pedantno činim ali sada je prekasno za ispravku."

Dobra lekcija, Sofia. Svi to ponekad zaboravljamo u želji da što više pocrnimo. I dok letna boja brzo izbledi, posledice koje sunce ostavi na koži, vide se dugotrajno.

Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija