Renee Zellweger je u poslednje vreme u centru interesovanja medija, što i ne čudi jer se bliži premijera trećeg dela popularnog filma "Bridget Jone's Diary", pod nazivom "Bridget Jones's Baby".

Kako obično i biva pred samu premijeru, čitava ekipa glumaca je angažovana u promotivnim aktivnostima zbog čega Renee ovih dana obilaze mnoge svetske gradove i države.

Prva na spisku je blla Australija te se simpatična glumica pojavila u Sydney Harbouru, zajedno sa svojim kolegom Patrickom Dempsey.

(Elle intervju: Rene Zellweger o ljubavi, poslu i trećem nastavku Bridget Jones)

Renee je blistala celo veče, odevena u svilenu tufnastu haljinu u burgundy boji koja poseduje skriveno kopčanje. Upečatljivi detalji, poput prišivenih džepova, perfektno porubljene kragne i manžetne na rukavima su dali dozu chica i urbanosti celokupnom oufitu.

Foto: Instagram / bazaarbr

Zajedno sa nude cipelama na špic i aksesoarima u zlatnoj boji, ona je dokazala da se uvek treba držati osnove kada nosite haljinu sa efektnim dezenom. Pored outfita, četrdesetsedmogodišnja glumica se opredelila i za prirodan beauty look. Ona je blago uvila svoju kosu u talase, dok je šminka bila svedena, dovoljno da naglasi njenu ženstvenost...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija