Renée Zellweger, naša omiljena "debeljuca" sa filmskog ekrana opet se našla u ulozi presimpatične, pogubljene Bridget Jones u trećem nastavku koji nosi naziv Bridget Jones' s Baby.

Dugoočekivani film stiže u bioskope čak 12 godina nakon slavnog prvenca, takođe prema delu Helen Fielding koja se proslavila upravo zahvaljujući prezabavnom, čudnom ali obožavanom liku romantične Engleskinje i njenim ljubavnim zavrzlamama.

Londonska premijera, ujedno svetska premijera filma je privukla dosta pažnje. Glavna zvezda je naravno bila šarmantna i nasmejana Renee (41) koja je izgledala otmeno i elegantno izabravši za crveni tepih uzanu, satensku haljinu u modroplavoj boji s potpisom Else Schiaparelli.

Asimetričnu haljinu na jedno rame krasi dubok, ali diskretan šlic sa strane, kao i fantastičan kristalan broš zebre koji je uspeo da skrene pažnju sa glumičinih oblikovanih i zategnutih nogu.

Zellweger je finiširala kompletno izdanje sa zlatnim narukvicama i crnim, elegantnim sandalama Stuarta Weitzmana, dok je svoje zlatne lokne skupila u nisku punđu, sa nekoliko pramenčića puštenih sa strane.

Ekipa filma je odmah nakon Londona otišla u Pariz gde se Renee presvukla u pink koktel haljinu, što je oduševilo okupljene fanove filma koji su pozdravili glumicu i "njena" dva muškarca - Patricka Dempseyja i Colina Firtha koji se trijumfalno vratio u svoju ulogu Marka Darcyja.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija