Kamera voli Rihannu, ali ono što je možda još uočljivije, Riri još više voli nju i zna kako da se igra, flertuje sa njom. Dokaz je poslednji editorijal i naslovnica koju je pevačica sa Barbadosa uradila za CR Fashion Book koji uređuje intrigantna i zanimljiva Carine Roitfeld.

Naime, najnoviji broj magazina koji izlazi danas (15.09) je posvećen legendarnom stilu i liku francuske (ne tako omiljene) kraljice Marie Antoinette. Na jednoj fotografiji Rihanna skoro pa nedolično, grubo drži svoje poluotkrivene grudi, odevena u nežno ružičast duži blejzer prilično kostimirane forme, nalik žaket jaknama koje su nošene na francuskom dvoru, plavi korset i dijamantsku ogrlicu, dok joj je kosa nemarno skupljena u ležernu punđicu.  

Na drugoj, RiRi je odevena u svilenkast pink korset i crvenu polukrinolinu, stilizovana u čoker ogrlicu iste boje kao i krinolina dok pozira sa cigarom okružena dimom te iste cigarete.

Terry Richardson potpisuje fotografije, dok je za stajling bila zadužena Carine Roitfeld.

"Dok smo istraživali život Marie Antoinette, napravili smo paralelu između nje i današnjih 'kraljica' u svetu celebrity dama. Ko sem modernih pop zvezda uspeva da vodi tako luksuzan, dekadentan život koji obožavamo da pratimo s neverovatnom opsesijom? Rihanna je obožavana, dok je Marie bila omražena, ali obe žene dele taj stav 'baš me briga šta će drugi reći!', koji izaziva fascinaciju ali i inspiriše da izgradimo svoje JA, bez obzira na okolinu. Rihanna uvek kaže šta misli, puši kad i gde hoće, nosi šta želi. Ona je boginja i jedna opasna KRALJICA", izjavila je Carine.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija