Samo pre nekoliko dana nismo mogli da verujemo u kakvoj se haljini pojavila Emily na žurci američkog Harpers Bazaara. Da budemo precizniji "u trakama i parčetu materijala", užasnoj naked haljini koja je njenu visinu i figuru još više smanjila i učinila je zdepastom, ružnom i krajnje vulgarnom.

Izostao je "wow" momenat koji je Emily sigurno očekivala, a nastupio je val negativnih komentara velikogh broja i njenih fanova koji su bilu saglasni da je ovo izdanje lepe brinete bilo previše. Međutim, moramo da priznamo da Ratajkowski ni do tada nije oduševljavala svojim izborom kreacija za velike događaje uvek igrajući na provokativan, seksi izgled koji se bazirao na otkrivenim nogama, golim leđima, dubokim dekolteima...

Zato nismo nešto i preterano očekivali da će crveni tepih Emmy nagrada promeniti dosadašnju naviku i stil zgodne manekenke.

Seks bomba i jedna od najpoželjnijih žena na svetu je iznenadila sve pojavivši se na 68. po redu Emmy nagrada u prilično zatvorenoj kreaciji Zaca Posena - elegantnoj, očaravajućoj haljini sirena kroja, otmene modroplave nijanse, s naborenim dekolteom i raskošnim volanima donje suknje.

Materijal sjajnog satena je na trenutke, pod snopom različite svetlosti činio da haljina poprimi ljubičast ton što je dodatno kompletnom izdanju pružilo glam notu.

Ne smemo da zaboravimo ni fantastičnu, smelu šminku - jak, kremasti smokey eye u nijansi tirkiznozelene, mat nude ruž, savršeno oblikovane obrve i maskara su bili odličan glamurozan make-up koji je ispratila i zalizana, svilenkasta kosa i viseće svetlucave minđuše.

Stilska desetka Emily!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija