Jesen je stigla i u Njujork, a pevačica i glumica Jennifer Lopez svoje slobodno vreme između snimanja jedne televizijske drame koristi za šetnju predivnim ulicama ovog grada.

Naravno, ona je na vreme obavila šoping za novu sezonu, te nam je upravo sada na početku jeseni predstavila jedan savršen outfit koji je proizašao pravo sa piste Stelle McCartney.

Pantalone dubokog struka sa efektnim pojasom u obliku trake zbog vrećastog oblika su nas podsetile na dimije, a posebno nas je oduševio tvid koji se pored pliša, smatra glavnim materijalom za novu sezonu. Inspirsana izgledom koji je prikazan na pisti poznate dizajnerke, lepa pevačica je uz pantalone uklopila basic crnu majicu i fantastičan kardigan sa prugama.

Upravo time nam je pokazala da je ovladala trikovima uklapanja tonova, kao i kombinacije različitih tekstura čime se stvara odličan kontrast.

Klasične visoke stileto štikle, Jennifer je zamenila nešto udobnijim aksesoarom kao što su poluduboke sive čizmice od antilop kože koje potpisuje Giuseppe Zanotti. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija