U Parizu, odevanje se bazira mahom na zabavnom miksu različitih krojeva, dok Njujork donosi pravi fashion obrt koji se zasniva na praktičnoj modi koja je stilizovana u neobičan print. Sarah Jessica Parker je u stilu prave Njujorčanke ali i svog alter ega CB uvek volela da se igra sa krojevima, bojama, printovima.

I iako je češće dobijala stilske petice, za gostovanje u emisiji Good Morning America radi promocije svoje nove serije Divorce, spremila je jedan neobičan look koji je naišao na loše komentare.

Name, ona je uspela da začini svoj stajling spojom neočekivanih odevnih komada, koji su u toj verziji izgledali veoma haotično, podsetivši nas na neke od lošijih Carrie Bradshaw momenata iz serije. 

Poznata glumica je za televizijsko gostovanje odabrala da ponese svilenkastu belu košulju, raskošnog vintage veza i crnu suknju, i kombinacija bi izgledala sasvim obično da SJP nije upotrebila jedan trik koji se odnosi na slojevitost.

Ona je preko bele košulje obukla korset, jedva vidljiv koji je prikrio suknju učinivši da kompletna kombinacija izgleda kao modna katastrofa, ili haljina koja se raspala.

Finiširajući look metalik plavim cipelama i malom crnom torbom, Sarah je pokušala da izgleda fantastično, ali njen stajling je uspeo da izazove gomilu loših komentara. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija