Šalimo se, toliko sličnosti baš i nema, ali slavna glumica je definitivno odlučila da za vreme prikazivanja i promovisanja biografskog filma u kome glumi bivšu Prvu damu Amerike, šeta kombinacije koje neverovatno podsećaju na stil Jackie O.

Jedna od najelegantnijih dama sedme umetnosti koja uvek izgleda prefinjeno i graciozno, juče je uslikana na ulicama Njujorka u autentičnoj Chanelovoj tvid haljini sa diskretnim rajsfešlusom i dekorativnim mini džepićem u predelu grudi. Model je na savršen način prikrio njen trudnički stomak.

(Emotivan, dirljiv: Pogledajte prvi trejler za film "Jackie" koji nagoveštava da bi Natalie mogla da osvoji Oskara za ovu ulogu)

Portman je tvid haljinu uparila sa jednostavnim i elegantnim crnim sandalama od prevrnute kože, prebacivši preko ruku crni, vuneni kaput, dok je njena kosa bila stilizovana u blagi paž, a lice tek prekriveno tankim slojem pudera i maskare.

(Venecijanska elegantna sirena: Natalie Portman blistala u beloj Dior haljini) 

Portman - koja glumi Jackie Kennedy u najnovijem biografskom filmu ove slave dame, jednostavnog naziva "Jackie", očito je pokupila nekoliko stilskih trikova žene koja i dan, danas se smatra za ikonu stila koja je  bez obzira na prilike, uvek izgledala otmeno, sofisticirano i moderno.

foto: Instagram / natalieportmansource

(Natalie Portman otkrila tajnu svoje lepote)

Film "Jackie" prati dane nakon tragičnog atentata na JFK-a, i u fokusu ima njegovu suprugu koja je iznenada ostala sama sa dva mala deteta, okružena tugom i žalom kompletne nacije, kao i užasom koji je pretrpela za vreme atentata, sedeći kraj svog supruga, tadašnjeg predsednika SAD-a.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija