Denim odmah postaje nekako kul, jedinstven. Međutim, trebalo je ovim modelim vremena da zažive i privuku nam pažnju. Još pre 3 godine hrabar Philip Lim je lansirao pačvork modele, ali do Saint Laurent prolećne kolekcije koja je prikazana prošle godine u septembru, modni znalci su odbijali da paćvork prigrle kao komad za svaki dan.

Danas, niko više ne treba da nas ubeđuje kako je pačvork must have, a sledećih 5 komada ključni komadi za ovu sezonu:

Stella McCartney široke zvoncare možete da nadogradite običnom crnom rolkom ili belom majicom preko koje ćete poneti raskošan, efektan kardigan, uz obaveznu nadogradnju u vidu statement ogrlice ili minđuša. 

foto: Stella McCartney

Pogledajte na sledećoj stranici i ostale predloge:

PageBreak

Victoria Beckham u svojoj liniji Victoria nastavlja sa lansiranjem jednostavnim komada među kojima se našla i teksas mini haljina A forme bez rukava koja bi sjajno išla uz rolku ili svilenu bluzu zvonastih rukava, ali i upečatljive vunene čarape.

foto: Victoria by Victoria Beckham    

Gde je haljina, tu je i suknja! Savršen brend River Island ima fantastičnu mini suknju na kopčanje koju zamišljamo da nosimo uz bogato nabranu rolku, i duboke čizme od prevrnute kože u camel boji. Potpuno u stilu sedamdesetih!

foto: River Island

I pristupačni brendovi poput švedskog H&M-a su se potrudile da konkurišu velikim kućama. Šveđani u ponudi imaju bledoplavi jeans sa tamnim pačvork detaljima koji stvaraju efektan kontrast. 

foto: H&M

Neizbežan pačvork komad sezone je svakako teksas jakna čiju klasiku "razbijaju" pačvork momenti u paru sa neobičnim aplikacijama. Kao što je ova koju u ponudi ima Topshop.

foto: Topshop

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija