Iako je nedavno rodila dete, glumica Anne Hathaway je počela postepeno da se vraća poslovnim obavezama, te nastavila da gradi svoju uspešnu karijeru u svetu filma.

(20 najboljih red carpet izdanja Margot Robbie)

Prvi važan datum je bila premijera dugoočekivane akcije "Colossal", koja je u Kanadi na jednom mestu okupila brojne poznate ličnosti koji su došli da podrže njen uspeh.

Slavna glumica i Oskarovka, za svoj big day odabrala je da ponese Rodarte kreaciju iz kolekcije za jesen/ zimu 2016, ali ovo je očigledno bio preveliki zalogaj za Anne, koja bi trebalo da bira svedenije i jednostavnije kombinacije, odnosno one proverene koje bi mogla da iznese na pravi način.

Rodarteova večernja toaleta je sama po sebi previše avangardna za Anne, te je glumičin outfit transformisala u jeftinu verziju venčanice.

Mi smo bili ubeđeni da je u pitanju neki vremeplov i da je ovo neko staro glumičino izdanje.

Pogledajte na drugoj strani red carpet look Anne Hathaway....

PageBreak

Da li je ovo najlošiji red carpet look (ikad)?

Neobičan dizajn američkog brenda se odnosi na spoj materijala i tekstura, poput pamučne čipke, šljokica i sjajnih kamenčića koji su se međusobno preplitali u raznobojne cvetove.

Upravo taj raskoš materijala i ukrasnih detalja je uspeo da stvori loš celokupan utisak, a Anne ga je još više pokvarila neodgovarajućim asksesoarima, šminkom i frizurom.

Jednostavne crne sandale sa kiščićem i crvena torba su odstupale od večernje toalete, dok su nam messy punđa na temenu glave i ovolika količina rumenila potpuno nejasni.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija