Španska kraljica je ove jeseni veoma zauzeta svojim poslovnim obavezama, te je već nedeljama unazad viđamo na brojnim sastancima, posetama sa državnicima zemalja, kao i važnim konferencijama.

Tako je na red došla poseta malih sela u severnoj Asturiji, a na ovo mini putovanje Letizia je, kako dolikuje, krenula sa svojim suprugom, kraljem Felipeom VI.

Kraljevski par je sve vreme zajedno obilazio najveće atrakcije, i upoznavao se sa običajima i tradicijama specifičnim za ovaj region.

Fotografije Letizike i Felipea su obišle svet, a mi smo ostali oduševljeni njenim elegantnim outfitom, odnosno kaputom koji je izazvao mnogobrojne pozitivne komentare i pohvale.

Na drugoj strani pogledajte outfit španske kraljice Letizije...

PageBreak

Četdesetčetvorogodišnja kraljica je za hladan jesenji dan u Španiji, odabrala da ponese jednu udobnu i veoma modernu odevnu kombinaciju. Naime, ona je uparila elegantne sive pantalone ravnih nogavica, crnu bluzu i klasične kožne salonke.

Svoje izdanje začinila je kaputom od tvida, u prelepoj ružičastoj nijansi, koji je razbio monotoniju u ovom looku. Ležeran kaput A kroja poseduje ukrasne štepove, nešto širu kragnu i velike džepove, koji mu daju dozu šika!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija