Jer, Kate ume da bude malo dosadna. Hajde složite se! Čipka, balske haljine, Chanel look. Retki su momenti kada Kate eksperimentiše sa teksturama, krojevima, pa i bojama. Iako se priznajemo ne ustručava da ponese sve moguće boje, vojvotkinja od Kembridža svesno beži od printa, pa i asimetrije i drži se sigurice, proverenih kombinacija. 

Za razliku od nje, Rania od Jordana i španska kraljica Letizia sve češće se igraju sa krojevima, stilovima i teksturama. 

(Totalno drugačija: Španska kraljica plenila pažnjom u kožnim kilote pantalonama)

To se posebno odnosi na Letiziju koja poslednjih meseci šeta opasno dobre kombinacije!

Pencil suknja sa garfičkim printom, kožne kilote? Nema problema!

Jedna od najelegantnijih i najvitkijih dama kraljevskih porodica ne beži ni od popularnog sporskog šika te je na zvaničnom druženju sa ljudima ispred organizacije ASACO ( Asocijacija za borbu protiv raka grlića materice) odenula sofisticiran model širokih, svilenkastih HUGO BOSS pantalona.

Pogledajte na drugoj strani najnovije izdanje lepe Letizije...

PageBreak

Crne, ležerne a opet elegantne pantalone sa belom štraftom sa strane nalik donjem delu Adidas trenerke stajale su lepoj i otmenoj Letiziji savršeno.

Španska kraljica je kompletan look nadogradila crnom bluzom koju je upasala u pantalone, Mango salonkama i visećim, efektnim minđušama. Kosa joj je bila stilizovana u lokne, dok je šminka bila elegantna - dominirao je prirodan izgled, s fokusom na smokey eye i sjajne usne.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/