Rafael Nadal je zaštitno lice brenda "Tommy Hilfiger", i do sada smo ga viđali u "TH" donjem vešu, što nam uopšte nije smetalo. Sada je odlučio da nam se pokaže u jednom sasvim drugom izdanju, demonstrirajući kako mu odelo jednako dobro stoji kao i donji veš. 

Osmi teniser na svetu u jesenjoj kampanji brenda nosi odela "THFLEX Rafael Nadal Edition", koja su napravljena od specijalnih italijanskih tkanina, a namenjena su muškarcima koji su konstantno u pokretu. Reč je o odelima koja imaju jednoredno i dvoredno kopčanje, kod kojih je stepen gužvanja smanjen na najmanju moguću meru, kaže proizvođač.

A šta kaže Nadal?

"Tommy kreacije su kul, sofisticirane i lake za nošenje! Veoma sam uzbuđen zbog nastavka saradnje sa brendom i u sezonu jesen 2016. Bilo da putujem na teniske turnire, imam obaveze koje podrazumevaju pojavljivanje na crvenom tepihu, ili večeru sa prijateljima, znam da postoji savršeno Tommyjevo odelo za tu priliku, od jutra do večeri", kaže teniser.

izvor: Mondo.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/