On je sinoć u društvu koleginice Marion Cotillard prisustvovao premijeri filma Allied u Los Anđelesu. Podsetimo, čim je objavljena vest o razvodu najpopularnijeg para u Holivudu, svi svetski tabloidi spekulisali su da je Brad prevario Angelinu sa Marion, koja mu je bila partnerka na filmu.

Posle dugo vremena, na njegovom prstu nije bilo burme.

Izbegavao je medije, i pažnju je umesto toga posvetio fanovima, kojima je potpisivao autograme i zahvalio im se na podršci. Primetno je da je glumac smršao ali svi su takođe primetili kako izgleda dobro, nasmejano, raspoloženo i nikad bolje!

Tome je sigurno doprinela činjenica da ga je samo nekoliko sati ranije, istraga socijalne službe oslobodila optužbi za zlostavljanje dece.

Pitt se sada sprema za borbu za starateljstvo. Angelina je tražila puno fizičko starateljstvo, dok je on tražio zajedničko starateljstvo. Uprkos svim privatnim problemima, glumac je bio dobro raspoložen.

"Brad je toliko dobra osoba. Da, on je odlična glumac ali je prevashodno dobra osoba i prosto je nemoguće da se ne složite sa njim, i da vam njegova energija ne prija," izjavila je 41-godišnja glumica koja je takođe blistala kraj glumca.

Cotillard je prvi put upoznala Pitta na snimanju za triler čija radnja je smeštena u II svetski rat. Da su oboje "glumački" kliknuli videli smo svi čim se pojavio prvi trejler za film koji nam je demonstrirao kako je hemija između glumaca bila jaka.

"Teško je i retko kad glumci kliknu, poklope se po energiji. Ponekad nemate apsolutno ništa zajedničko, ni mrvičicu hemije ali ste odličan glumac i to publika ne vidi na ekranu."

izvor: Blic