U modnom smislu, čini nam se da je sezona jesen/ zima 2016. svoju inspiraciju potražila u dekadama iza nas, te smo do sada imali priliku da vidimo povratak mnogobrojnih trendova iz prošlosti.

Nakon crop topova inspirisanih modom devedesetih, i zvoncara koje su nam direktno stigle iz sedamdesetih godina 20. veka, sada je na red stigao novi trend. Reč je o pantalonama sa trakama!

Zapravo, sve je počelo od revija Balenciage i Marnija, luksuznih modnih kuća koji su u svojim poslednjim kolekcijama predstavili ove neobične pantalone, da bi veoma brzo Totême prigrlio ovaj neobičan trend.

Nije mnogo prošlo od revija, a pantalone sa trakama smo počeli da viđamo svuda oko nas.

Najveće trendseterke su počele da ih šetaju širom svetskih metropola, a svojim odličnim outfitima su nam dokazale da ovaj par pantalona može da se kombinuje na odlične načine: sa blejezerima, denim jaknama i košuljama.

Na sledećoj strani pogledajte kako izgledaju pantalone sa trakama i uz koje kombinacije ih IT devojke nose...

PageBreak

Tokom modnog meseca prvo smo ih primetili na glavnim trendseterkama, Pernille Teisbaek i Gilda Ambrosio, a zatim i na ostalim IT curama. One dolaze u različitim varijantama, u crnoj, crvenoj i beloj baji, kao i u vidu teksasa i karo dezena...

Foto: Style Du Monde

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/