I ako je u podmakloj trudnoći, poznata glumica Natalie Portman ne odustaje od svoje karijere, te vredno završava sve započete obaveze.

(Natalie Portman otkrila tajnu svoje lepote)

Jedna od njih je svakako promocija njenog najnovijeg filma, biografske drame "Jackie", u kome Natalie glumi Jackie Kennedy, jednu od najobožavanijih i najzagonetnijih žena 20. veka.

Na premijeri filma, održanoj na Festivalu američkog instituta za film u Los Anđelesu, Natalie se pojavila u savršenom red carpet izdanju...

Osim raskošne toalete, ona nam je pokazala svoj stomak i poseban sjaj, po kome su trudnice prepoznatljive...

Na sledećoj strani pogledajte outfit Natalie Portman...

PageBreak

Tridesetpetogodišnja glumica je na crvenom tepihu blistala u beloj kreaciji iz Christian Dior kolekcije za proleće 2017. 

Gornji deo se sastoji od topa ukrašenog šljokicama odakle se od predela grudi na niže glamurozno širi, a zahvaljujući muslinu haljina fino pada i izgleda raskošno. Osim savršenog kroja, ova ova haljina poseduje i neobične oslikane simbole, kao i perfektan ručno rađeni vez.

Natalie je preko haljine obukla jednostavan beli blejzer, a svoj outfit je začinila minimumom aksesoara, kao što su mini torbica braon boje i tanka srebrna ogrlica. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/