Anđeli Victoria's Secreta trenutno borave u Parizu radi snimanja najspektakularnijeg showa, a među njima su naravno popularne manekenke Kendall Jenner i Gigi Hadid.

Koleginice i prijateljice su iskoristile slobodno vreme da prošetaju ulicama grada, kada su privukle i mnogobrojne fotoreportere koji su im beležili svaki korak.

Tako je popularni duo uslikan u gradskoj šetnji, kao i šopingu koji je usledio malo kasnije.

Dokazujući da manekenke najbolje šetaju off duty stil, po kome je i nastala ova kovanica u engleskom jeziku, Gigi i Kendall su ponele savršene outfite za dan- koji u velikoj meri podsećaju jedan na drugi.

Oni su veoma šik, efektni, i odlično usklađeni...

Na sledećoj strani pogledajte outfite Gigi i Kendall…

PageBreak

Najbolje drugarice su na putu do šoping centra predstavile svoje odevne kombinacije koje se zasnivaju na jednom ključnom komadu: belim pantalonama.

Gigi je izabrala upravo jedne takve, koje poseduju nizak struk i u potpunosti ravan kroj. Muza modnog dizajnera Tommy Hilfigera ih je na vešt način uparila sa omiljenim crop topom koji poseduje efektan rol i kratkim crnim čizmicama. Svoj look, Gigi je nadogradila vunenim oversize ogrtačem.

Za razliku od nje, Kendall je ostala verna svojim skinny pantalonama u beloj boji koje su odlično izgledale sa bež džemperom i gležnjačama sa šnirom. Po ugledu na svoju drugaricu, ona je svoj stajling začinila trendi bundicom od krzna.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/